Nøsterhuset, Rendalen kommuneskoger

Om

Mefurua, Rendalen kommunes eneste statlig sikra friluftsområde, består av 6 bygninger for overnatting (hvorav 4 er tilgjengelig på inatur.no; Stabburet, Glåmlibua, Nygårdsen og Nøsterhuset), i tillegg til utedoer, vedskjul og sanitærbygg (ikke i drift pr. dags dato). Nøsterhuset ligger i vannkanten og i utkanten fra resten av tunet. Fra sitteplassen har du en nydelig utsikt over sølensjøen og du kan sovne til bølgesus! Enkelt kjøkken med propanbluss og det du trenger av matlagingsutstyr og dekketøy. Kombinert stue og soverom med en hyggelig peis. 

Mefurua er et ypperlig utganspunkt for å bestige Rendalssølen (1755 moh), som er fjelltoppen i Norge hvor du ser mest areal, eller å gå en fin fottur rundt fjellkjeden:

https://ut.no/turforslag/116452/slen-rundt-dagstur-i-storslagen-rendalsnatur

På stedet ligger også en flott badestrand hvor det også er mulig å leie motorbåt og kano. Se "andre tilbud" nederst på annonsesiden. 

Via Fishspot kan alle som ønsker å fiske med stang, garn eller oter få kjøpt fiskekort for hele Sølnavassdraget: https://fishspot.no/fiskeopplevelse/spekedalen-solensjoen/ 

Kart

Nøsterhuset på Mefurua ved Sølensjøen

TypeHytter

Mefurua, 2484, Rendalen

Ikke gå glipp av