Takkestekt flatbrød fra Rendalen, Østerdalen Hjemmebakeri

Om

Østerdalen Hjemmebakeri AS er en bedrift som produserer takkestekt flatbrød. Flatbrødet bakes på "gamlemåten" ved at hvert enkelt brød blir stekt og bretta manuelt.
Oppstarten for flatbrødfabrikken  Rendalen var i 1971. Flatbrødet har blitt produsert på samme måte i alle år siden oppstarten. I 1985 flyttet bakeriet inn i dagens lokaler som ligger på Åkrestrømmen Foretningssenter i Rendalen.

Det er meget viktig å ta vare på tradisjoner. Smak og konsistens er viktig i dagens samfunn. Alt må ikke industrialiseres, men ta vare på smaker, produkter, konsistenser og mangfold innen mat. Ingen ting kan jo måle seg med en god "brøsøll med typpær og mjølk" eller  "rakfisk på brøbæta". Flatbrødet egner seg spesielt godt som tilbehør til spekemat, rakfisk, supper, brødsoll og annen middagsmat. 


Tilbredning og baking av flatbrød
Østerdaklen Hjemmebakeri har spesialisert seg på baking av flatbrød uten tilsetningsstoffer – kun med råvarene mel, salt og vann. Oppskriften har vært en suksess og forblitt uendret siden oppstarten i 1972!


Flatbrødet selges i de fleste dagligvarebutikkene, på Joker Aasheim, og direkte fra fabrikken i Åkrestrømmen (når det er åpent :-) ) 

Kart

Østerdalen Hjemmebakeri AS

TypeLokal mat

Engerdalsveien 83, 2485, Rendalen

+47 960 13 698

Ikke gå glipp av