Rendalen bibliotek

Om

Rendalen biblioteket gir deg muligheter til å lese og låne bøker, lydbøker, filmer, aviser og tidsskrifter.

Alle; både barn, unge og voksne kan finne kunnskap og opplevelser på biblioteket

Biblioteket har stasjonære publikumsmaskiner, det tilbys også gratis trådløst nett for brukere med egen PC.

Søk i bibliotekets bok-, lydbok-, DVD- og CD-samlinger i MappaMi. Du kan bestille og reservere bøker ved å logge inn ved hjelp av lånenummer og pinkode, eller registrere deg som ny bruker og bestille ny pin-kode og passord. Digitale e-bøker kan lastes ned gratis i appen BookBites og du kan se filmer med lånekort fra biblioteket på Filmbib. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon om tilbudene.

Bibliotekene i Alvdal, Folldal, Holtålen, Os, Rendalen, Røros, Tynset og Tolga har også sin egen blogg med kortreiste lesetips. De ansatte i de 8 bibliotekene vil gi deg en ny bokanbefaling hver uke. Det vil være både skjønn- og faglitteratur - gammelt og nytt i god blanding.

Kan ikke du komme til biblioteket, kan bøkene komme til deg. Biblioteket har et tilbud til alle kommunens innbyggere, også dem som av helsemessige årsaker ikke kan oppsøke biblioteket selv. Boken kommer-tjenesten er gratis, og tilbudet gjelder for hjemmeboende eldre, langvarig syke, funksjonshemmede og institusjonsbeboere som ikke selv kan komme til biblioteket. Bøkene bringes hjem til deg, og hentes igjen annenhver måned.

I løpet av året har biblioteket forskjellige arrangement. Arrangementene annonseres på kommunens nettsider, plakater, Facebook og i avisene.

Alt dette og mye mer kan du gjøre på biblioteket - helt GRATIS! 

Velkommen innom!

Kart

Rendalen bibliotek

TypeBarn/familie

Hanestadveien 1, 2485, Rendalen

+47 474 84 039

Ikke gå glipp av