Rideleir i vakker Rendalsnatur

Om

Rendalen Fjellridning holder til på Unset i Rendalen og har ca. 25 hester, mest Islandshester, men også Dølahester og  fjording. De tilbyr rideleir og rideturer i fjellet fra èn til fire dager med overnatting på setrer og i hytter på setervoller. Turene passer for familier, vennegjenger, grupper, firmaer, enslige, erfarne og nybegynnere. 

Turene er basert på forholdsvis små grupper, med max 12 deltagere.  Dyktige og erfarne ledere tar godt vare på deg som kunde.

Rendalen Fjellridning har mange års erfaring og deltakernes sikkerhet er vesentlig, både når det gjelder kvalitet på hester og utstyr og erfaringsnivå på ledere.

Rendalens fantastiske fjellområder sett fra hesteryggen er en flott reise gjennom storslått natur, gamle setergrender og eldgammel historie!  

Turene går i et lett rideterreng med flotte fjell og uberørt natur. Her er store vidder og relativt flate fjell. Ofte dukker det også opp en reinsdyrflokk eller to i løpet av turen.

Rendalen Fjellridning er veldig glade for og stolte av å kunne vise fram den vakre naturen, og få muligheten til å formidle Rendalens spennende og interessante historie!

Overnatting på seter og tradisjonsmat fra Østerdalen
Virksomheten byr på natur-og kulturopplevelser, med overnatting på seter eller hytte i idylliske seteromgivelser. Servering av god østerdalsk tradisjonsmat.

Overnattingen foregår på et idyllisk setertun på Klettsetra, Unset, 12 km fra bygda. Det består av tre utleieenheter med totalt 16 sengeplasser. Husene er utstyrt med kjøleskap, gasskomfyr, kjøkkenutstyr og sengetøy.

Rendalen Fjellridning er medlem i Reisegarantifondet. 

Godkjent hestesenter og medlem i Hanen

Rendalen Fjellridning er godkjent hestesenter, og tilbyr også  undervisning på bane med godkjent ridelærer. De er også medlem i "Hanen"

 

Fasiliteter

Aktiviteter

  • Guidet tur
  • rideskole
  • rideturer

Kart

Rendalen Fjellridning

TypeRidning

Klettsæterveien 326, 2485, Rendalen

+47 416 05 661

Ikke gå glipp av